• Egy este Diószegi Gabriellával Bővebben
 • Asztrológia tanfolyam indul Budapesten
  2015 márciusában
  Bővebben
 • Hellinger családterapeuta képzés
  indul Budapesten 2015 márciusában
  Bővebben
 • Hellinger családállítás
  terápia és tanfolyam
  Bővebben
 • Tarot sorselemzés
  és tanfolyam
  Bővebben
 • Asztrológia sorselemzés
  és tanfolyam
  Bővebben
 • Metamorf masszázs
  kezelés és tanfolyam
  Bővebben
 • Theta Healing
  kezelés
  Bővebben
 • Grafológiai
  elemzés
  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Munkatársaink:

image

Diószegi Gabriella

Hellinger-féle családállítás, Asztrológia. Írásanalítika, Aurasoma, Hypno-coach
image

Ámon Angéla

Pszichológia, Asztrológia, Tarot Mestertanár
image

Szotyori István

Parapszichológia, Tarot nagymester
 

Programok

 • 1
 • 2

Angela profil 033 11989. júliusában a Rák jegyében  születtem, mely alapvetően meghatározta az érzelmek fókuszba állítására  való erős hajlamomat. A spiritualitással meglehetősen hamar, kb. 11 éves koromban kapcsolatba kerültem édesanyám ezirányú érdeklődése kapcsán, majd egy – 14 éves koromban bekövetkezett – autóbaleset következtében saját élményekre is sikerült szert tennem. Ekkor Dr. Molnár Gábor parapszichológusnál kezdtem el tanulni  az Önmegvalósítás Művészete címmel tartott parapszichológiai tanfolyam-sorozatán. E tanfolyamokon -  melyekre a mai napig is nagy örömmel járok -  megtanultam, hogy az a világ, melyet a 21. századi ember lát és kizárólagos valóságnak hisz, csupán töredéke annak a – sokkal teljesebb, színesebb és gazdagabb -  valóságnak, melyet a parapszichológiában elsajátított univerzális igazságok, meditációs technikák, segítségével az ember megismerhet.

Asztrológiai ismereteimet csaknem 10 éve folyamatosan bővítem, melyre édesanyám kezdett el nagy kitartással tanítani, tinédzser éveimben pedig az asztrológia segítségével segített tudatosítani bennem saját személyiségem működésének alapvető mechanizmusait. Segített, hogy e csodálatos “műszer” segítségével nemcsak személyiségem nehézségeit és erősségeit tudatosítsam, hanem az előző inkarnációkból hozott feldolgozandó karmikus “blokk-csomagot” is, melynek tudatosabb feldolgozása  koncentráltabb és gyorsabb  spirituális-; és jellemfejlődést tett lehetővé. Emellett segített  abban is, hogy   egy pontos születési képlet felállításával másokat is “reálisabban” felmérhessek (tudatában persze annak, hogy a realitást  csupán véges szubjektumunk által torzítva érzékelhetjük), illetve a hozzám közelállók és saját horoszkópom közötti aspektusokat magamban is felleljem, mintegy intuíció-fejlesztő feladat gyanánt.

Egyetemi pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán főként arra használtam, hogy spirituális világnézetemet megalapozzam a pszichológia fő területeivel, pl. az alapvető emberi mechanizmusainak feltárásával. És mint ahogy mondani szokás , “a tudomány vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak”, úgy véleményem szerint ez a pszichológia és a spiritualitás kapcsolatára is igaz, hiszen a pszichológia  önmagában kevés ahhoz, hogy az embert, mint az univerzum tökéletesen leképezett, lekicsinyített mását teljességében megértse sprirituális ismeretek nélkül;  de a csupán spirituális ember sem érhet el megalapozott és valódi spirituális eredményeket anélkül, hogy pszichológiai képzettsége, vagy legalábbis megfelelő pszichológiai érzéke lenne ahhoz, hogy saját személyiségét tudatosítsa és fejlessze.
A Hellinger-féle családállítás ( mely édesanyám egyik fő szakterülete)  kiemelkedően sokat segített intuícióm, gyors személyiségfelmérési képességem kibontakozásában. A rengeteg családállításon való részvétel, illetve a családi vállakozás keretében zajló egyéb részfeladataim következtében nagy gyakorlati tapasztalatra tettem szert.

Ezidőben (2009-ben) részt vettem a Magyar Addiktológiai Társaság 7. Országos Kongresszusán, melyen előadást tartottam “Az alkoholfogyasztással összefüggő bűncselekmények jellemzői, egy eset-kontroll kutatás eredményei” címmel. (A kutatás az Addiktológiai Kutató Intézet keretén belül zajlott).
Majd  az Addiktológiai Kutató Intézet 2009-es   kutatási programja keretében részt vettem   a  SCID-I/NP (Structured Clinical Interview for DSM-IV-TR Axis I Disorders Non-patient Edition) struktúrált pszichiátriai mérőeszköz magyar nyelvre adaptálásában, továbbá a SCID-I/NP  Szorongásos zavarok fejezetének elsô magyar nyelvû reliabilitás- és validitás-vizsgálatában.
2011-ben pedig a fent említett   vizsgálatnak egy rám bízott  részterületéből írtam meg jeles  BA szakdolgozatomat.
2012-ben elkezdtem a Magyar Családterápiás Egyesület, Családterápiás elméleti és módszertani alapképzését is. 2013-ban pedig jeles diplomát szereztem interperszonális és interkulturális pszichológia mesterszakon.

Spirituális érdeklődésemet az egyetemi tanulmányaim mellett sem hanyagoltam el: agykontrollt, metamorf masszázs tanfolyamot, AROLO I-II kristálygyógyász tanfolyamot, pitagoraszi numerológiát, Dzsuna bioenergetikai kezelést és Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot elemzést tanultam és sajátítottam el sikeresen, majd 2012 decemberében Szotyori István parapszichológussal megnyitottuk a tatai Suprame Szellemi Központot, mely az alternatív gyógyászati technikák és tanfolyamok, egyéni kezelések gyűjtőhelye lett.

2013-ban a –Lekszikov Attila Péter által kidolgozott – Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot három évnyi tanulása után, és mindössze 10 évnyi asztrológia tanulás után okleveles asztrológus, és Tarot mestertanár lettem.

2014-ben  a PKS (Professional Kinesiology School) kineziológiai iskola keretein belül kezdtem el beleményedni a kineziológia különböző ágainak  elsajátításába, ahol sikeresen elvégeztem a Touch for Health kineziológiai irányzatot.

Jelenleg Tatán a Suprame Szellemi Központban és Budapesten a Bijó Energia Öngyógyító Központban  asztrológiával, metamorf masszázzsal és annak tanításával,  Dzsuna kezeléssel, Tarot kártya elemzéssel, és pszichológiával foglalkozom, emellett  édesanyám, Diószegi Gabriella által tartott Hellinger-féle családállítás alkalmait szervezem, illetve a  velem történő előzetes felkészítő beszélgetést és családtérképfelvételt.

Gyermekkori, már-már fanatikus  elhatározásom – hogy egyszer a(z igazi) spirituális szemlélet terjesztésére alkalmas és megfelelően képzett hirvivője legyek – , úgy tűnik nem pusztán egy gyermeki szalmaláng-szerű vágy volt, hanem egy az önvalóm által kijelölt út sorsszerű terve, mely átsejlett gyerekkori, még kialakulatlan, plasztikus személyiségemen, hogy e célom életem fő iránytűjévé válva egyszer beteljesedhessen, és egy lehessek azok közül, akik őszintén és teljes szívvel dolgoznak egy magasabb szintű világ megteremtéért.
A Suprame Szellemi Központban  asztrológiával, metamorf masszázzsal,  Dzsuna kezeléssel, Tarot kártya elemzéssel, és pszichológiával foglalkozom, emellett  édesanyám, Diószegi Gabriella által tartott Hellinger-féle családállítás alkalmait szervezem, illetve a velem történő előzetes felkészítő beszélgetést és családtérképfelvételt. Ha bármelyik kezelés illetve tanfolyam felkeltette érdeklődésed, várom jelentkezésed: a +36 30 455 1807 számon vagy emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

A spiritualitás nem csupán egy technika, melyet az ember hobbiból néha elővesz, sokkal inkább egy életút, mely rendkívüli elhivatottságot, önfegyelmet és tanulást igényel. Azon szerencsés emberek közé tarozok, akik már gyerekkorukban betekintést nyertek a spiritualitásba, így már  fiatalon elsajátíthattam annak alaptéziseit, s már akkor nagy hévvel kitűztem magam elé a „nagy célt”: hogy egyszer hiteles segítőként emberekkel foglalkozhassak, és  irányt mutathassak nekik önmaguk megismerésében.
Úgy vélem, hogy az általam elsajátított és alkalmazott technikák rendkívül magas hatásfokkal képesek a hőn áhított változást elindítani az arra nyitottak tudatalattijában, illetve személyiségében. Ebben pedig nem csak pszichológiában való jártasságom, hanem az adott technikákban preciz, maximalista és alázatos, valamint a kliensekkel szemben empatikus, közvetlen és jó motivációs képességeim is segítségemre vannak.