• Egy este Diószegi Gabriellával Bővebben
 • Asztrológia tanfolyam indul Budapesten
  2015 márciusában
  Bővebben
 • Hellinger családterapeuta képzés
  indul Budapesten 2015 márciusában
  Bővebben
 • Hellinger családállítás
  terápia és tanfolyam
  Bővebben
 • Tarot sorselemzés
  és tanfolyam
  Bővebben
 • Asztrológia sorselemzés
  és tanfolyam
  Bővebben
 • Metamorf masszázs
  kezelés és tanfolyam
  Bővebben
 • Theta Healing
  kezelés
  Bővebben
 • Grafológiai
  elemzés
  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Munkatársaink:

image

Diószegi Gabriella

Hellinger-féle családállítás, Asztrológia. Írásanalítika, Aurasoma, Hypno-coach
image

Ámon Angéla

Pszichológia, Asztrológia, Tarot Mestertanár
image

Szotyori István

Parapszichológia, Tarot nagymester
 

Programok

 • 1
 • 2

Szotyori profil 011969. áprilisában a Bika jegyében  születtem. A spiritualitással egyetemista koromban találkoztam először. Ekkor elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot, ami elindított azon az úton, amely később meghatározta egész életem. Megtanultam az autogén tréning technikáját, és elvégeztem a Transzcendentális Meditációs tanfolyamot is. A Testnevelési  Egyetem elvégzése után profi kézilabdázó lettem kb. 20 évre és a Magyar Kézilabda Válogatott tagja is voltam két éven keresztül, de a szellemi fejlődésem érdekében ez alatt az idő alatt is folyamatosan képeztem magam: önállóan megtanultam a tudatos álmodás technikáját, valamint az asztrális projekciót, és több meditációs technikát is.
 
A sportpályafutásom alatt elvégeztem a Mantra Természettudományi Szabadegyetemet, ahol parapszichológusként végeztem. Itt elsajátítottam a Pitagoraszi számmisztikát, a Dzsuna kontakt nélküli masszázst, a Bach virágterápiát, a mentális programozást, az extrapszichológiát, a kínai medicinát alapfokon, a kabbalát, a kronobiológiát, az asztrológiát és az archetipológiát. Elmélet és gyakorlati  tudást szereztem a szimbológia, a dianetika, a modern fizika, extraszenzorika, az extramotorika, a pszichogenetika, az asztrális-; és mentális tipológia, a pszichotronika és a radionika területein, emellett átfogó ismereteket szereztem a betegségek lelki okairól. Ezeket a módszereket azóta is használom, továbbá beépítettem egyéni technikáimba és tanfolyamaimba.
 
Ezután 3 éves képzés keretében elvégeztem a Lekszikov Attila Péter nevéhez fűződő Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamot. 2013-ban megkaptam a Tarot Nagymesteri címet, mely ebben a rendszerben a legmagasabb szint: a Tarot Nagymesteri fokozat nemcsak tanításra jogosít fel, hanem engem jelöl meg az alapító mester utódjának is. Azóta már mintegy 80 tanítványom kezdett bele a Tarot elsajátításába a folyamatosan induló tanfolyamaimon.
Lekszikov Attilától megtanultam még az Atlantiszi névelemzést is, mely szintén olyannyira megragadott, hogy ezt a tant is oktatni kezdtem.
 
2012-ben elvégeztem a R.A.I. AROLO-TIFAR bioenergetikai és kristálygyógyító tanfolyamát. Azóta a R.A.I. hivatalos oktatójaként tanítom az AROLO I.-II. modult, mely főleg bioenergetikai diagnosztikát és kezelést, auratisztítást, tértisztítást foglal magában. A TIFAR kristálygyógyítás egy rendkívül hatásos technika, melyet egyéni kezeléseim során  is gyakran alkalmazom, majd ezirányú tudásom gyarapítása végett  elvégeztem egy különálló kristályprogramozó tanfolyamot is.
 
2011-től kezdve Dr. Molnár Gábor parapszichológusnál folytattam tanulmányaimat  az Önmegvalósítás Művészete címmel tartott parapszichológiai tanfolyam-sorozatán.  E tanfolyamokon megtanultam, hogy az a világ, melyet a 21. századi ember lát és kizárólagos valóságnak hisz, csupán töredéke annak a – sokkal teljesebb, színesebb és gazdagabb -  valóságnak, melyet a parapszichológiában elsajátított univerzális igazságok, meditációs technikák, segítségével az ember megismerhet. Nála állt össze az addig tanult tudásom egy egységes egésszé és vált igazán a sajátommá.
 
Mestereim, Lekszikov Attila és Dr. Molnár Gábor bíztatására 2011-ben Párommal Ámon Angélával megalapítottuk a Suprame Szellemi Központot Tatán a szülővárosomban, mely az alternatív gyógyászati technikák és tanfolyamok, egyéni kezelések gyűjtőhelye lett.
A sok tanfolyam és előadás mellett központunkban elindítottunk egy 2 éves parapszichológiai tanfolyamot, ahol egységes rendszerben oktatjuk a világ és önmagunk megismeréséhez szükséges elméleti és gyakorlati módszereket. A havi egy hétvégi napot igénybevevő tanfolyam nagy sikernek örvend a környéken, olyannyira, hogy tervezzük a harmadik évfolyam elindítását is.
 
Jelenleg Tatán a Suprame Szellemi Központ alapítójaként és vezetőjeként leginkább az általam megismert spirituális technikák tanításával foglalkozom, de a tanfolyamok mellett elvállalok egyéni klienseket is, főleg Tarot sorselemzéssel, Dzsuna kezeléssel, kristálygyógyítással és számmisztikai elemzéssel. Emellett háztisztítással, vízerek és a káros földsugárzások felmérésével is foglalkozom. Budapesten a Bijó Energia Öngyógyító Központban is dolgozom.
 
Nagy örömömre szolgál, hogy immár a spiritualitás, mely régen még csupán a hobbim volt, mára munkámmá, hivatásommá és életutammá is vált, melyet párommal együttes erővel szeretnénk az arra nyitottakkal megosztani egy magasabb szintű jövő megteremtéséért.