Mi a grafológia

garfologia 1
Felmerülhet az emberben  a kérdés, hogy mikor készíttessek asztrológiai elemzést és mikor íráselemzést?

Alapvetően mást lát mindkét módszer.

Az íráson láthatjuk, hogy az egyén  miben érzi magát nagynak és kicsinek, mi okoz neki szorongást és hogyan, hogy éli a mindennapjait és ebben mely képességei támogatják vagy hátráltatják, a tudat alatt milyen szülőktől kapott parancs vagy tiltás szerint dönt még ma is, ha bajban van.

Dr. Szidnai László grafológus Rezonometriai módszerét alkalmazom, ami egzakt számításokon alapszik.

A mért adatok alapján elkészített elemzés nem hagy nekünk kétséget afelől, hogy a duktor (a vizsgált személy), hogy működteti magát itt és most. Épp mi van a fejében önmagáról és a hozzá közelállókról, mennyire használja szellemi energiáit, mennyire szenved a környezete nyomásától, vagy érzi magát beszorítva munkahelyén és családjában.

Az elemzések  célja  mindig az, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiba süllyedt fájdalmainkat, tudatosítsuk magunkban, hogy milyen működési mechanizmusaink rögzültek észrevétlenül.

Az asztrológia megmutatja, hogy hogyan érezzük magunkat a bolygók tranzitja alatt, milyen belső fejlődésre és cselekvésre késztet az energia, a grafológia meg azt, hogy mit teszünk.

grafo01

A rezonometria jelentősége

grafologia 2A rezonometria jelentősége, újdonsága

A rezonometria módszerét többek között azért szeretem, mert élő. A Kocka megalkotása után továbbgondolta rendszerét mely szerint a világot látja, és az évek során a rezonometria elméletét dolgozta ki. A módszer olyan mint ő maga – rugalmas és fejődő. Számomra az éő, fejlődni tudó rendszerek csak az elfogadhatók, a dogmává sűrűsödött régi szavak nem hagynak lehetőséget az újragondolkozásra, csak ha új rendszer alapjaivá válhatnak.

Bővebben...

Írásanalítika konferencia 2014 -Diószegi Gabriella

 Hányan vagyunk az aláírásomban?

 

Avagy az aláírásunkat meghatározza-e a születésünk?

Életünk már a fogantatásunkkal megkezdődik. A születésükig tartó kilenc hónapban sok minden ér bennünket és szüleinket. Minden szüleinkben megforduló gondolat és érzés erős lenyomatot hagy érzésvilágunkban, illetve minden trauma, életvezetési kérdés, bizonytalanság érzés amikkel  ők küzdöttek,  nyomot hagynak bennünk is.

Ha miattunk házasodnak össze, vagy miattunk válnak el előző kapcsolatuktól, esetleg közben meghalt szerettüket gyászolják – nyomot hagy bennünk.

.. ......... ... ....

Bővebben...

A három módszer

grafologia 31A három módszer összevetése

Szeretem együtt használni a fenti rendszereket. Az első kettő megérteti az emberrel az életünkben jelentkező főbb összefüggéseket, a családállítás meg helyrerakja azokat· a gyakorlatban. A szemléletük ugyanaz, de más-más szeletét mutatják az egyénnek.

Az asztrológia segítségével rálátásunk van az életek sorozatára, és azok összefüggéseire. A sorselemzés része megérteti sorsfeladatunkat erre az életünkre. A személyiségelemzés része rávilágít képességeinkre, határainkra, melyek segítségével képesek vagyunk megoldani sorsfeladatunkat. A családkarma része hozzásegít, hogy megértsük és elfogadjuk a felmenőinktől kapott, tőlük átörökített személyiségtulajdonságokat, életeseményeket. Megértéshez juthatunk általa.

Bővebben...