Programjaink a Bijó Energia Központban

bijo logo 01Programjaink a Bijó Energia Központban

 

Csoportos családállítás a Bijó Központban is!   Minden második szerdán: 2015 márciusban:  04, 18-án.

A további időpontok későb kerülnek fel a honlapra.

A kezdés 17.00 h, kérek mindenkit, hogy negyed órával korábban érkezen.

Érdeklődés és jelentkezés: Diószegi Gabriellánál, 06-20-57-81-082, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímen.

 

A tudatos álmodás tanfolyamról:
Tudatos álomnak nevezzük az álmodásnak azt a speciális módját, amikor tudatosan részt veszünk az álom alakításában, méghozzá a tudatosság olyan érzésével, amely az ébrenlétünkre jellemző. Tudatos álomban  megvan az a lehetőségünk, hogy szinte bármilyen helyzetet előidézzünk, amilyet csak szeretnénk. Azzal, hogy az éber álmokban rendszeresen élünk bizonyos képességeinkkel , vagy akár új képességeket tanulunk, a valós életben nagyobb valószínűséggel számíthatunk újonnan elsajátított, vagy begyakorolt képességeinkre.
A 2 napos tanfolyam díja. 24.000 Ft. Időpont később

Bővebben erről ide kattintva olvashat...

A Szimbolikus Szellemi Piramis tarot rendszeréről:
A  Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot  olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb.  ihletettségű kérdés. A szeptemberben induló, heti egy alkalmas ( 3-4 óra) tanfolyam megkezdése előtt lehetőségetek lesz belekóstolni ebbe a speciális Tarot-rendszerbe egy Tarot alaptanfanfolyamon a Bijó Energia Öngyógyító Központban. Ezen a nyáron 2 alkalommal is tartunk alaptanfolyamot.

A 2 napos alaptanfolyam díja: 24.000 ft.
Minden további alkalom hetente, vagy kéthetente hétköznap 17.00- kb.20.00 (időpont egyeztetés az alaptanfolyamon)
Bővebben erről ide kattintva olvashat...

Spirituális Klub

Érdeklődsz a spiritualitás iránt, de még nem tudod, melyik spirituális módszer tanulásába kezdj bele? Sok spirituális előadást hallgattál már, de inkább az elméleten volt a hangsúly? Szeretnél megtanulni meditálni, de nem tudod, hogy kezdj bele – vagy esetleg tudsz már meditálni, de nincs motivációd egyedül? Szívesen ismerkednél Hozzád hasonló, spirituális szemléletű emberekkel, de nincs hol?
Ha az előbbi kérdések valamelyike megfordult már a fejedben, akkor szeretettel ajánljuk Neked Spirituális Klubdélutánjainkat, melyek kifejezetten a spiritualitás egy-egy szeletébe nyújtanak betekintést. Az elméleti bevezetők után az adott elméleti témához tartozó gyakorlatokat – pl. vezetett meditációk – is átvesszük közösen, illetve begyakoroljuk.

Minden alkalom elején sor kerül egyéni bemutatkozókra, személyes-, vagy adott témával kapcsolatos kérdésekre, reflexiókra, majd a gyakorlati rész után egy záró, élménymegbeszélős körre is befejezésképp.

Célunk, hogy e klubdélutánokon az arra nyitottak szert tegyenek a spiritualitás különböző törvényszerűségeinek, elméleteinek ismeretére, emellett gyakorlati tapasztalatot szerezzenek az ezekhez kapcsolódó meditációs technikákból, s az ebből származó tapasztalatokat végül lehetőség legyen közösen megvitatni, és csoportos megbeszélés által a helyére tenni. Célunk továbbá, hogy klubdélutánjaink alatt egy olyan kontextust biztosítsunk, ahol lehetőség nyílik a hasonló érdeklődésű emberek belsőséges ismeretségére, barátságok kialakulására is.

Minden programra előzetes bejelentkezés szükséges Ámon Angélánál!
Tel: +36 30 455 1807 Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel várunk MInden Kedves Érdeklődőt!

A Bijó Energia Központ elérhetőségei: Budapest XIII. Róbert Károly körút 96-98.
Tel: +36 1 814-64-65 Mobil: +36 30 372 87 75 Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.