Asztrológia elemzés

azstro 011Asztrológia elemzés

Mi is az asztrológiai sorselemzés?
Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jelleg? oldalakat. Miközben olvassuk ezen oldalakat, felmerül az a kérdés, hogy hányféle asztrológia megközelítés létezik? Spirituális? Humanisztikus? Karma? Prognosztizáló? Melyiket is válasszuk? Egyáltalán létezik-e többféle? Kell-e meghatározásokat alkalmaznunk, amivel gúzsba kötjük magunkat? Azt gondolom nem érdemes kategóriákat gyártanunk, hisz minden asztrológus tudásának, tapasztalatának legjavát igyekszik alkalmazni az elemzésében, az viszont, hogy mire helyezi a hangsúlyt benne már világnézetének, személyiségének fejlettsége határozza meg. Engem a személyiség és sorselemzés területe vonz a legjobban, ezek feltárásával igyekszem közelebb vinni az embereket önmagukhoz.

Bővebben...

Hellinger féle családállítás

hellinger 2Hellinger féle családállítás

A családfelállítás működési mechanizmusa
Bert Hellinger a családfelállítás m?ködését egy szellemi mezővel magyarázza, amit Rupert Sheldrake biológus morfogenetikus mezőként írt le. A „morfe” struktúrát, formát jelent, a „genesis” pedig keletkezést. Sheldrake szerint a mezőnek emlékezete van. Megfigyelése szerint amikor valami újra van lehetősége a mezőnek, ismétli önmagát. Szerinte a természet törvényei állandó ismétlődésekből állnak. A mező önmagában nem tudja a keletkező „hibákat kijavítani”, a rendet helyreállítani, ezért egy új, kívülről jövő impulzusra, szellemi erőre van szüksége. Ezen az elméleti alapon működik.

Bővebben...

Metamorf masszázs

metamorf massazs 011Metamorf masszázs

Ámon Angéla
Pszichológus, asztrológus, metamorf masszőr, tarot mestertanár

A metamorf masszázs a mindennapi, „megfogható” élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely oldja a lelki blokkokat: felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre.

A metamorf masszázs működése:

Bővebben...

Tarot sorselemzés

tarot 20Tarot sorselemzés  

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot
A Tarot eredete egészen Atlantiszig nyúlik vissza. Az ott felhalmozott szellemi tudás maradt fent tarot kártya formájában. Az Atlantiszi kultúra spirituális alapokra épült, emberközpontú volt, és a lélek és a szellem fejlődését tekintette elsődleges feladatának. A Tarot kulcsot ad ahhoz, hogy betekinthessünk az Akasha krónikába, és onnan tudáshoz és ismeretekhez jussunk. A Tarot kártya a tudatalattink tükörképe, a bennünk rejlő lehetőségek kivetülése. Ezen keresztül tud segítséget, útmutatást adni, hogy megbirkózzunk az élet nehézségeivel és, hogy a kezünkbe vegyük sorsunk irányítását.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere a következőkre ad választ:

Bővebben...