Metamorf masszázs

metamorf massazs 011Metamorf masszázs

Ámon Angéla
Pszichológus, asztrológus, metamorf masszőr, tarot mestertanár

A metamorf masszázs a mindennapi, „megfogható” élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely oldja a lelki blokkokat: felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre.

A metamorf masszázs működése:

A masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul , melynek során a lábakon, a kezeken és a fejen· speciális pontokat érintünk. Használata egészségi állapottól független, nem· ütközik más kezelési módokkal, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet.

A masszázs mellékhatásaként megszűnnek olyan pszichoszomatikus betegségek és tünetek is, mint pl. a gyakori végtaggörcsök, vérnyomásproblémák,· izomrángások, gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmuszavar, rendszeres szívszúrás, fokozott izzadás vagy· a szájszag. Az állandóan hideg végtagok a masszázs hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás, illetve a gyakori torok- és fülfájás.

Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására: koraszülött, császármetszéssel, nyakra tekeredett köldökzsinórral világra jött gyerekek gyógyítására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak a gyermek egész későbbi életére.

A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.

metamorf