Tarot sorselemzés tanfolyam

tarot 20Szimbolikus Szellemi Piramis tarot sorselemzés tanfolyam   

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alaptanfolyam
Budapest  (2 napos képzés)
Időpont: 2015. február 14-15.
Helyszín: Lukács Oktatási Központ
Cím: 1023 Budapest, Frankel Leó út 21.
Érdeklődés és jelentkezés: +36 30 455 1807-es számon Ámon Angélánál, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Bővebben...

Hellinger családállító képzés

csalad alulHellinger családállító képzés indul Budapesten 2017 szeptember 16-17-én!

A kurzus két éves,  havi 2 egymást követő napot /szombat, vasárnap/ vesz igénybe. Egy tanév 10 hétvégét-modult foglal magába. Egy oktatási nap 9-16 óráig tart, 3 óra elméletből és 5 óra gyakorlatból áll. A gyakorlat alatt a hallgatók által hozott témákra állítunk, valamint külsős állításokra is sor kerül. Az első másfél év több elméletet tartalmaz, a negyedik fél évtől indulnak el az állítás-gyakorlatok oktatói felügyelettel, a hallgatók egymásnak állíthatnak.

Bővebben...

Gyorsolvasás tanfolyam 2015

extraszensz olvasas 02Gyorsolvasás tanfolyam 2015-ben is!

A legközelebbi tanfolyam Tatán 2015 februárban. Részletek itt...
A csoportot megfelelő létszám esetén indítjuk Budapesten is, ezért kérjük időben jelezd részvételi szándékod!

Mi is az gyorsolvasás, azaz a jobb agyféltekés olvasás
Az extraszensz olvasás nem azonos a hagyományos gyorsolvasási technikával és a villámolvasással. Egy más típusú tudati tevékenység. A technika arra az alapelvre épül, hogy minden könyv információ tartalma a kollektív tudatfelettiben (egregorban) van és ez az információ bármikor lehívható az elme segítségével. A 4 napos tanfolyam alatt megtanulunk csatlokozni az adott könyv tartalmához a kollektív tudatfelettiben (azaz csatlakozunk az egregorhoz), és a számunkra szükséges információt elérhetővé tesszük a tudatos működésünk számára.

Bővebben...

Asztrológia tanfolyam indul

azstro 011 Asztrológia tanfolyam indul Budapesten 2017 szeptemberében!

Kezdö asztrológia csoport indul 2017 szeptember 04-én, az órák hétfőnként este 17-20 óráig lesznek.

Ha Te vagy ismerősöd érdeklödik az asztrológia iránt, sok szeretettel ajánlom ezt a kurzust.

A horoszkóp égi térkép. A születésünk pillanatának égi térképe. Hora=idő skopein=nézni időnéző, tehát az időminőségét szemlélő szimbolikus ábra, égi térkép.

A horoszkópjuk - Égi térképük ismerete nélkül, vajon hányan mondhatják el, hogy tisztában vannak életfeladaikkal? Ismerete nélkül keressük, próbálgatjuk az utunkat, és lehet, hogy a beépített GPS-ünk ( megérzésünk) nem működik közel sem olyan jól, mint a telefonunk GPS-e. A Horoszkópunk pontos születési dátumán és a Föld hosszúsági, szélességi koordinátáin alapszik. Megmutatja,  hogy hogyan álltak a Naprendszer bolygói abban a pillanatban, mikor a Föld egy adott pontján az első levegő vételünkkel kapcsolódunk ehhez a világhoz - a saját sorsfeladatunkhoz. A születési  képletünk tartalmazza a földi és kozmikus törvényeket, családrendszeri elakadásokat, gyermekkori blokkjainkat, erősségeinket, gyengeségeinket. Ismeretében könnyebben igazodunk el a "világban, világunkban".

A kiscsoportos foglalkozás lényege az önismereti úton való tanulás, saját és családtagok képletének elemzése útján haladunk. Sok felismerés, magunkra ismerés, sors, és családkarmára való tudatosodás az ajándéka, miközben megtanuljuk a asztrológiát mint szakmát.

Az asztrológia óriási tananyagot ölel fel. Tapasztalatom szerint minden asztrológust más-más területe vonz jobban, a számára legizgalmasabb részekben mélyed el leginkább. Én az asztrológia személyiség és sorselemzés területére, a családállításra az asztrológián belül, az összehasonlító képletekre specializálódtam. Célom, hogy megtanítsam hogyan helyezzük bele magunkat a világba, milyen erősségeink és gyengeségeink vannak. Megtanuljuk az erősségeinket tudatosan működtetni, a gyengeségeinket kezelni, hogy minél jobb hatásfokkal és gördülékenyebben, tudatosabban tudjunk haladni születésünk céljának megvalósításában.

Bővebben...

Online önismereti parapszichológia tanfolyam

A tudatosság útja -Előadássorozat és önismereti, parapszichológia tanfolyam
ONLINE is!!!

következő tanfolyam Tatán 2015. szeptember 27-én indul! 9.00-18.00
Az első nap első előadásán ingyenes a részvétel (9.00-11.00)
Az online oktattással kapcsolatban érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

A Budapesti tanfolyam első időpontja: 2015 (szervezés alatt), Bijó Energia Öngyógyító Központ

Helyszínek: BUDAPEST és TATA. Az időpont miatt érdeklődjön emailben vagy a megadott elérhetőségeken.

Bővebben...